dijous, 30 d’octubre del 2008

Una melena es mou en mig de la nit , intento esquiva els obstacles que la pròpia gent em fica , per arribar amb aquella melena que es difumina en l’ambient .
L’observo atentament , cada pas em pot apropar a ella , però sempre em falta una mica més per arribar a ella.......
Un amor de una nit o l’eternitat.
Ballo per cridar la seva atenció però nomes crido , la nit que s’anima al ritme de la música . ja cansat de esperar , corro amb somnis i camino per la realitat.
Ja la tinc davant i les cames em tremolen, sento el seu aler al parlar-li a l’orella , la seva olor dolceta , em distorsiona i fa que voli per la sala de aquell bar , com si fos un àngel
amb una fletxa.
Perdut per les seves paraules li dic em pots repetir lo que mas dit bonica , ella dibuixa el millor somriure que e vist en aquet món de ombres!
L’agafo de la ma i la faig rodar com una baldufa , la seva felicitat s’impregna a mi , igual que el seu cos s’apega a mi.
No queden paraules!! Sol sentiment , sol passió.....
Els llavis es fonen , sento la tíbia calentor dels seus llavis que són més dolços que el sucre . la nostra passió fa que no ens reprimim i en mig de aquella sala .La calentó aflora com la primavera , la gent coneguda es sorprèn per la meva actitud poc temorosa de que tots beguin la meva passió descontrolada.
Desitjo marxar de aquell bar , desitjo que sigui meva....

Puc ser feliç o ja crec que soc feliç!

Autor : busca la identitat que el farà ser menys temorós , per poder demostrar tota la seva màgia , tot lo perfecte i tota la imperfecció , que es ell!

2 comentaris:

Lluku Lleida ha dit...

m'agrada el text, no crec que l'autor hagi de buscar una identitat diferent, simplement si un vol expresar, expresa, si un te magia la gent ho veu i si ell creu que no ho veuen, doncs es culpa dels altres, no d'ell.

Lo del curt, si em necessiteu podeu contar amb mi pa lo k calgui ;)

una abraçada!

Lluku Lleida ha dit...

que passa aquí tiu!

poc moviment! aixo és bon senyal o al contrari?

salut company!